EETHUYS LOCHEM

EETHUYS LOCHEM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 995 beoordelingen
27 feb 2021 om 20:49 Jammer dat de bezorging erg lang duurde
25 feb 2021 om 13:38 Alles was goed! Eten was goed warm en lekker!
23 feb 2021 om 17:11 De pizza's waren heerlijk en warm! Ondanks dat we ruim een uur hebben moeten wachten (ipv de 30 minuten die ons werd verteld)
22 feb 2021 om 21:16 Normaal gezien nooit klachten over deze zaak maar vandaag ging er het een en ander mis. Allereerst ontving ik een pizza Hawaï in plaats van de bestelde pizza Salami en een blikje cola ipv het bestelde flesje. Voor de rest geen klachten
22 feb 2021 om 19:35 Ze belden ruim na de bezorgtijd was verstreken, 1,5 uur zitten wachten. Eten was lauw.
22 feb 2021 om 18:35 Beste restaurant van Lochem. Zeer trots op jullie!
21 feb 2021 om 23:42 De beste uit Lochem
21 feb 2021 om 19:52 Pizza niet slecht, niet geweldig. Wel heel erg zout, we hadden de hele avond veel dorst. Bezorging mooi op tijd maar kon wat vriendelijker, we zaten in een hotel dus moesten van de kamer naar de receptie lopen, intusssen 2x gebeld. Lekker ongeduldig zeg..
16 feb 2021 om 18:39 Alles was perfect, goed warm en precies op tijd
15 feb 2021 om 20:52 Helaas was het eten koud
12 feb 2021 om 20:03 Ik had alleen geen ui op mijn pizza terwijl ik dat wel had genoteerd
12 feb 2021 om 9:00 Eten heerlijk. Wederom een half uur te laat bezorgd. Op een doordeweekse dag en om 16.45 uur bezorgtijd. Lijkt me toch niet dat het dan een half uur uit loopt.