EETHUYS LOCHEM

EETHUYS LOCHEM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1392 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuys Lochem. Meer weten? Ontdek meer

5 jul 2022 om 0:55 Iedere keer weer heerlijke pizza’s gekregen, wat een chefkok die pizzabakker!!!
29 jun 2022 om 21:59 Heel fijn op tijd
25 jun 2022 om 20:17 Lekker en simpel eten
15 jun 2022 om 16:50 Heerlijke pizza quattro stazioni en een mix schotel besteld! Oven warm geleverd en heerlijk eten!
8 jun 2022 om 20:56 Duurde wel lang, maar begrijpelijk tijdens spitsuur
7 jun 2022 om 23:11 Ik heb gisteren 35 pizza’s besteld en woon in het buitengebied (Diepenheim). Bestelling was ruim op tijd en overheerlijke pizza’s! Klasse! Vriendelijk personeel en warme pizza’s. Wat je betaalt, krijg je kwalitatief er zeker voor terug!
7 jun 2022 om 19:31 We hadden rond 16.00uur een bestelling geplaatst om om 19.00uur te eten. Uiteindelijk was het eten er pas om 19.45uur en waren er ook nog 2 verkeerde pizza’s geleverd.
7 jun 2022 om 10:01 2 uur gewacht. Telefonisch niet bereikbaar.
7 jun 2022 om 8:14 Zeer slecht 5uur besteld, 8uur kwamen ze aan.. ondertussen ergens anders eten gehaald! Eerste keer maar nooit weer! Bizar slecht!!!
6 jun 2022 om 21:59 Eten was koud en zeer lang moeten wachten.
6 jun 2022 om 21:31 HIER NIET BESTELLEN Dit restaurant is bizar slecht. Bezorging was geen grap 2 uur en 15 min te laat. In deze tijd 15 keer gebeld geen een keer opgenomen. Is een drama. Ik zou hier echt niet bestellen
6 jun 2022 om 21:19 De Pizza Calzone was zeer zeer slecht. Pizza totaal niet gaar, rauw deeg boven op en onderkant, paprika zelfs nog koud. 8 x proberen te bellen, onbereikbaar. Ik wil mijn geld terug. Bestel hier nooit meer.